Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Insectenwering :

Voor het weren van insecten zonder verdelgings middel
en toch kunnen genieten van een briesje door uw kamer ?

Horren bieden uitkomst :

Raamrolhor basic :

Deze hor is een zeer effective oploissing om insecten buiten te houden de cassete meet slechts 38 mm, het frame kan daarom ook vaak buiten het zicht geplaatst worden, vaak achter het gordijn of raam decoratie.

 

raamrolhor basic raamrolhor basic

Contact
Terug naar boven 

Raamrolhor rondo :

Raamrolhor rondo kenmerkt zich door zijn fraaie design die zich perfect aansluit bij elk interieur.

 

Contact
Terug naar boven 

Voorzethor :

De voorzet hor kan alleen "op de dag" worden gemonteerd, maar kan binnen als buiten geplaatst worden. En dankzij een makkelijk klemsysteem kan hij er snel in en uit gehaald worden.

 

Contact
Terug naar boven 

Inklemhor :

De Inklemhorren zijn zeer geschikt voor draaikiep ramen, de hor is eenvoudig in het raamopening te klemmen, wat schroeven of boren overbodig maakt. De Inklemhor is geschikt voor hout, kunstof en aluminium kozijnen.

 

Contact
Terug naar boven 

Raamplisse Japan /Inklem raamplisse unit :

Een strak vormgegeven en soepel lopent raamhor met het bekende gevouwen gaas. Zorgt voor een muggen vrije nachtrust. Het gevouwen gaas sluit keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de raamplisse Japan bijna geruisloos en weinig kracht bedient kan worden.

ciromontage insectenwering zonwering ciromontage insectenwering zonwering

Contact
Terug naar boven 

Rolhordeur basic :

Deze hor is een zeer effective oploissing om insecten buiten te houden de cassete meet slechts 38 mm, het frame kan daarom ook vaak buiten het zicht geplaatst worden.

 

Contact
Terug naar boven 

Rolhordeur rondo :

Rolhordeur rondo kenmerkt zich door zijn fraaie design die zich perfect aansluit bij elk interieur. Allen maar leverbaar als "op de dag" monatage met magneet sluiting.

ciromontage insectenwering zonwering ciromontage insectenwering zonwering ciromontage insectenwering zonwering

Contact
Terug naar boven 

Plisse hordeur :

De plisse hordeur is uitgevoerd met horgaas op japanse vouwwijze. Met andere woorden: plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de plissé hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.
De hoogte van de onder gelijder is slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempel verlagend.

plisse hordeur plisse drempel 4 mm

 

Contact
Terug naar boven 

Vaste hordeur :

Dat is de vertrouwde vaste hordeur. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en strak afgewerkt.
Elke deur is volkomen haaks. Daardoor zijn de bekende problemen met klemmen en over de grond slepen verleden tijd. Indien gewenst kan, naast de standaard aluminium schopplaat, een duwplaat gemonteerd worden. Deze plaat kan zowel in het midden, links of rechts als duwplaat fungeren.

vaste hordeur vaste hordeur vaste hor deur

Contact
Terug naar boven 

Schuifhordeur:

De schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Door plaatsing van rails en glijblokken i.p.v. storingsgevoelige wieltjes is een lange levensduur gegarandeert. Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insectendichte aansluiting. Bovendien zijn de deuren makkelijk weg te nemen als ze niet meer nodig zijn b.v. met de winter periode.

 

Contact
Terug naar boven