Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Zonwering :

Schaduw waar u wilt binnen en buiten.

Met zonwering maak je het mogelijk.

Rolluiken :

Rolluiken zijn de bekenste zonwering, kiest men voor rolluiken dan kiest men niet alleen voor zonwering. Natuurlijk is de zonwerende factor vaak de doorslag voor de aankoop voor een rolluik, maar daarnaast hebben rolluiken ook nog een inbraakwerende, isolerende en verduisterende werking.

Inbraakwerend

Rolluiken worden vaak toegepast op plaatsen waar men behoefte heeft aan een stuk inbraakpreventie. Een rolluik zal ongenode gasten ervan weerhouden een bezoek te brengen aan een huis of bedrijf, zoals ook uit onderzoek is gebleken, gaat van rolluiken een preventieve werking uit.

Isolerend

De dubbelwandige aluminium lamel gevuld met een schuimkern zorgt niet alleen dat de warmte in de zomer buiten blijft, maar zorgt er ook voor dat de kou geweerd wordt in de winter. Daarnaast zorgt de isolatie ook voor geluidswering.

Verduisterend

Naast de bovengenoemde werkingen is er natuurlijk ook nog de verduisterende werking. Immers met rolluiken verdwijnt het gevoel voor dag en nacht en dat is natuurlijk ideaal als er ook overdag geslapen moet worden. Rolluiken zijn er in elektronische en handbediende varianten.

rolluiken rolluiken

rolluiken rolluiken

Contact
Terug naar boven

Screens :

Screens werken ongeveer hetzelfde als rolluiken.
Het doek glijdt tussen de twee geleiders naar beneden.
Screens voorkomen grote temperatuur-stijgingen en hinderlijke schitteringen
bij sterke lichtinval. Dat zijn voordelen die toepassing van screens in woonhuizen
steeds populairder maken. Kiezen voor screens is
enerzijds een kwestie van smaak anderzijds een
prima oplossing met een moderne effectieve zonwering.
Screens zijn er in elektronische en handbediende varianten.

screens screens

Contact
Terug naar boven

Markiezen :

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Markiezen zijn verkrijgbaar in hout of aluminium.

Contact
Terug naar boven

Zonneschermen :

Een zonnescherm ofwel knikarmscherm of knikarm zonnescherm geven voluit ruimte. Vanwege de flauwe helling is de loopruimte onder het scherm onbeperkt! Knikarmschermen zijn er in elektronische en handbediende varianten.

zonnescherm uitvalscherm zonnescherm

Contact
Terug naar boven